Πρώτες βοήθειες

για καλύτερο WiFi.

Υποφέρετε από αδυναμία ασύρματου δικτύου WiFi; Με πέντε απλά βήματα μπορείτε να θεραπεύσετε το ασύρματο σας δίκτυο και να σερφάρετε άμεσα και καλύτερα.

1. Λίγο πιο ψηλά

Η καλύτερη επικοινωνία μεταξύ Smartphone, Tablet και Notebook είναι εφικτή όταν το ασύρματο Wifi Router βρίσκεται σε υψηλότερη θέση. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στον τοίχο επιλέγοντας ένα μοντέλο με υποδομή επιτοίχιας τοποθέτησης ή τοποθετήστε το σε κάποιο ράφι.

2. Βρείτε το κέντρο

Βρείτε το ιδανικό σημείο τοποθέτησης για το ασύρματο σας WiFi Router . Η ιδανική θέση είναι στη μέση του σπιτιού σας. Έτσι θα έχουν όλες οι συσκευές μια ιδανική σύνδεση. Αν σερφάρετε σε συγκεκριμένο χώρο όπως το σαλόνι ή το γραφείο σας τοποθετήστε τότε το ασύρματο σας WiFi Router σε αυτό το χώρο.

3. Μέγιστη ισχύς

Πολλά ασύρματα WiFi Router προσφέρουν τη δυνατότητα ρύθμισης της ισχύς εκπομπής. Για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας συνήθως εκπέμπουν στο 50% της συνολικής ισχύoς. Ανεβάστε την ισχύ σταδιακά για να πετύχετε μια καλύτερη ακτίνα κάλυψης. Συνήθως οι ρυθμίσεις γίνονται στο Router μέσα από περιβάλλον HTML όπως Firefox, Internet Explorer ή Safari (Mac). Στο εγχειρίδιο χρήσης του Router σας θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες.


4. Επιλογή καναλιού

Το ασύρματο σας δίκτυο μπορεί και εκπέμπει σε περισσότερα από ένα κανάλι. Ο Router συνήθως είναι παραμετροποιημένος σε ένα συγκεκριμένο κανάλι το οποίο όμως μπορεί και να το χρησιμοποιεί ακόμη και το γειτονικό διαμέρισμα. Έτσι υπερφορτώνονται οι συχνότητες και το ασύρματο σας δίκτυο αργεί. Στο μενού επιλογών του ασύρματου WiFi Router σας μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα εκπομπής. Αναζητήστε ένα κανάλι το οποίο χρησιμοποιούν λιγότερα ασύρματα δίκτυα. Οι ρυθμίσεις γίνονται στο Router μέσα από περιβάλλον HTML.

5. Σταματήστε τελείως την αδυναμία WiFi.

Με τους προσαρμογείς WiFi της devolo μπορείτε να σταματήσετε μια για πάντα την αδυναμία του ασύρματου σήματος WiFi. Κάντε ένα WiFi Check-up και μάθετε πιο προϊόν devolo είναι το κατάλληλο για σας. Οι προσαρμογείς της devolo εγκαθίστανται πολύ εύκολα και δίνουν τη δυνατότητα της επέκτασης του ασύρματου σήματος WiFi, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία ενός σπιτιού. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε ασύρματο δίκτυο μπορείτε εύκολα να το αποκτήσετε μέσα από τους WiFi προσαρμογείς devolo και θα έχετε τέλειο σήμα παντού για να σερφάρετε ασύρματα!

 


Nach oben